Tetris Puzzelboek van Gareth Moore

Tetris Puzzelboek van Gareth Moore informatie over de inhoud en bestelmogelijkheden. Op 15 augustus 2019 verschijnt bij BBNC Uitgevers dit nieuwe puzzelboek met breinbrekers gebaseerd op het Tetris computerspel, gevuld met Tetrimino’s van Gareth Moore.

Tetris Puzzelboek van Gareth Moore

Op deze pagina kun je informatie lezen over de inhoud van het puzzelboek, gemaakt door dr. Gareth Moore. Daarnaast zijn hier gegevens over de inhoud van het puzzelboek en bestelmogelijkheden opgenomen.

Tetris Puzzelboek van Gareth Moore

Tetris Puzzelboek

100 verslavende puzzels gebaseerd op het iconische spel

  • Schrijver: Gareth Moore
  • Soort boek: puzzelboek
  • Uitgever: BBNC Uitgevers
  • Verschijnt: 15 augustus 2019
  • Omvang; 144 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek

Laat je hersens kraken en schep orde in de chaos van 100 lastige Tetris-puzzels!

Om deze puzzels op te lossen heb je dezelfde denkstrategie nodig als met het bekende videospelletje. Elke puzzel in dit boek is gebaseerd op de iconische Tetrimino’s. Jij plaatst ze in rasters, voegt ze toe aan grotere vormen, plaatst er stukjes tussen en zet de verschillende onderdelen in elkaar. Je lost de puzzels op aan de hand van aanwijzingen in de vorm van pijlen, tellingen en stippen. De puzzels worden steeds moeilijker naarmate je in dit boek vordert. Alle puzzels zijn speciaal voor dit boek ontworpen. Met dit Tetrispuzzelboek brengt de echte Tetris-fan zijn Tetrisvaardigheden op een hoger niveau.

Bijpassende Boeken en Informatie