Escape Room Puzzels Puzzelboek

Escape Room Puzzels Puzzelboek van James Hamer-Morton informatie over de inhoud en bestelmogelijkheden. Op 15 juli 2019 is bij BBNC Uitgevers het Escape Room puzzelboek verschenen van James Harmer-Morton.

Escape Room Puzzels Puzzelboek van James Harmer-Morton

Op deze pagina kun je informatie lezen over de inhoud van dit puzzelboek, gemaakt door James Harmer-Morten. Het puzzelboek is gebaseerd op de uitdagingen die een escape room biedt. Daarnaast zijn hier gegevens over de inhoud van het puzzelboek en bestelmogelijkheden opgenomen.

Escape Room Puzzels Puzzelboek van James Hamer-Morton

Escape Room Puzzels

  • Schrijver: James Harmer-Morton
  • Soort boek: escape room puzzelboek
  • Uitgver: BBNC Uitgevers
  • Verschenen: 15 juli 2019
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het boek

De deur valt achter je dicht. Te laat zie je dat er een raar slot aan de deur bevestigd zit. Je kijkt om je heen je beseft je… je zit gevangen!

Help onderzoeksverslaggever Adam Parkinson als hij verstrikt raakt in de duivelse wereld van de Wexell Corporation. Samen met Adam moet je puzzel na puzzel oplossen om eerst uit de klauwen van de kwaadaardige Wexell te ontsnappen, en vervolgens om hun snode meesterplan voor wereldheerschappij bloot te leggen.

In Escape room puzzels staan tien ‘rooms’ waar je je een weg uit moet puzzelen. Elke kamer is speciaal ontworpen om je het populaire escape roomgevoel op papier te geven en heeft meerdere lagen van interactieve puzzels waarmee je Adam kan bevrijden en door kan gaan naar de volgende kamer… voor de tijd om is!

Bijpassende Boeken en Informatie